TESZTVEZETÉS 150
VISSZAHÍVÁS150
ÁRAJÁNLAT150

DESIGN & MÉRETEK

Letisztult, optimista dizájn, expresszív, egyedi formavilág, innovatív szellem, karizmatikus megjelenés… Keltse új életre cégét az Citroën C3 Profival!

A kevesebb mint 4 m hosszú C3 Profi különösen fürge és jól kormányozható autó, ami nagy könnyebbséget jelent a városi közlekedésben.

Öt ajtóval és egy 922 literes csomagtartóval rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

Hosszúság: 3,99 m
Szélesség: 1,82 m
Magasság: 1,47 m
Tengelytáv: 2,54 m
Csomagtartó-térfogat: 922 l

VARIÁLHATÓSÁG & KÉNYELEM

A már ránézésre is kényelmes ülések és az ötletes tárolóhelyek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. Az C3 Profi komfortos védőburkot von körénk, ami különösen jólesik, ha sok időt töltünk utazással. Helyezze magát kényelembe mobil irodájában!

HELYKÍNÁLAT & ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). Az első ajtókban kialakított hatalmas ajtózsebeknek köszönhetően minden szükséges kellék kéznél van.

A C3 Profi több, mint 900 literes rakodótérrel rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

KÉNYELMES UTASTÉR

Az utastérben – akárcsak a saját nappalijában – hiperkényelmes ülőhelyek várják az embert. A jó közérzetet növeli a jellemzően vízszintes tagolású műszerfal is, mely érezhetően tágítja a teret.

FELSZERELTSÉG & HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

A Citroën C3 Profi a legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve. A C3 Profit a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon ellátták: ködfényszórók, sebességtábla-felismerő rendszer, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés vagy Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer.

A HATÉKONYSÁGOT NÖVELŐ VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

TOLATÓRADAR

Az opcióként rendelhető hátsó tolatóradar megkönnyíti a parkolást a zsúfolt városi utcákon: gyorsabban és biztonságosabban állhat meg az autóval, ezzel időt és javítási költséget takaríthat meg.

SEBESSÉGTÁBLA FELISMERŐ RENDSZER

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

COFFEE BREAK ALERT RENDSZER

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.
A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”

VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.

GAZDASÁGOS MOTOR

A C3 Profi takarékos és környezetkímélő, ugyanakkor kellemes vezetési élményt nyújtó, 100 lóerős BlueHDi dízelmotorral kerül forgalomba.
A BlueHDi technológiával, azaz a FAP részecskeszűrő mellett egy SCR katalizátort is tartalmazó kipufogórendszerrel a Citroën hatékony és tartós választ ad a dízelmotorok által kibocsátott káros anyagok kérdésére. Ráadásul e csúcstechnológiás, tiszta megoldást változatlan vezetési élmény mellett veheti igénybe.

Árlista és katalógus letöltés