Citroen_csaladi_modellek

A Citroën márkanév mindig is fogalom volt a családi autók világában. Újító modelljei, formavilága, kényelmi és biztonsági megoldásai révén biztos lehet benne, hogy bármelyik családi autót is választja, a legjobbat nyújthatja magának és szeretteinek egyaránt.

A Citroën márkanév mindig is fogalom volt a családi autók világában. Újító modelljei, formavilága, kényelmi és biztonsági megoldásai révén biztos lehet benne, hogy bármelyik családi autót is választja, a legjobbat nyújthatja magának és szeretteinek egyaránt.

A Berlingo, Grand C4 Spacetourer modelleket most akár 2 500 000 Ft állami támogatással vásárolhatja meg.

Berlingo már 4 800 000 Ft-tól*

CITROEN_BERLINGO

Számtalan érv szól a Berlingo mellett: óriási csomagtér, kivételes modularitás, a harmadik sorban 2 lehajtható ülés, és persze számos rakodóhely is rendelkezésre áll. Színek, kárpitok és anyagok vadonatúj generációja is megtalálható az új modellben.
Akár 19 vezetéstámogató rendszerből lehet válogatni a választott opciók függvényében.

Tovább a bemutatóteremhez

Spacetourer már 8 110 200 Ft-tól*

Spacetourer

Az egész család útra kel? A SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Otthonos utastér, magas vezetőpozíció, csúsztatható ülések (felszereltségi szinttől függően), optimális gördülési kényelem és speciális hangszigetelés gondoskodik az utasok jó közérzetéről. Háromféle hosszúsággal rendelhető és akár 8-9 személy is kényelmesen együtt utazhat. 

Tovább a bemutatóteremhez

INKÁBB ELEKTROMOS AUTÓT VENNE?
VÁLASSZON ELEKTROMOS CSALÁDI MODELLJEINK KÖZÜL ÉS VEGYE IGÉNYBE AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST!

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele1:

 • magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát 
 • Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik
 • legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy,
 • „B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik
 • nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok,
 • nem részesült korábban szerzési támogatásban
 • olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben  a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül,
 • a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a.
 • A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség.
 • A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani.
 • A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg.
 • A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.  A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:  https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf

Ismerje meg a finanszírozási akció részleteit, kattintson ide.

1: Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.

* A Citroën Berlingo ajánlat 2021. 11.16-tól visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Berlingo XL Live Pack PureTech 110 S&S modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 800 000 Ft-os, kedvezményes induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo XL Live Pack PureTech 110 S&S változatára vonatkozik, ahol a 7 300 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.  A hirdetésben szereplő kép illusztráció, a képen a 7 üléses Citroën Berlingo XL Shine BlueHDi 130 S&S modell látható, melynek induló ára nagycsaládos állami támogatással bruttó 6.674.150 Ft.  A Spacetourer ajánlat 2021. 10.01-től visszavonásig, új, 9 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 120 M hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 8 110 200 Ft-os, csökkentett induló ár a 9 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 120 M hosszúságú változatára vonatkozik, ahol a 10 610 200 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft. A hirdetésben szereplő kép illusztráció, a képen a Spacetourer Shine M BlueHDi 180 S&S EAT8 modell látható, melynek kedvezményes induló ára nagycsaládos állami támogatással bruttó 12 874 700 Ft. A Citroën Berlingo modell vegyes fogyasztása: 5,1-7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 135–158g/km. A Citroën SpaceTourer vegyes fogyasztása:6,3-7,1  l/100 km,  CO2-kibocsátása: 166-187 g/km. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok WLTP-szabvány szerint vannak megadva.A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.