Loader

Citroën: újragondolt szolgáltatások

Egy kattintással lekérdezheti a Citroën márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. A márkaszerviz munkafelvételi naplójába azonnal betöltődnek az adatok: modell, motorizáció, kilométeróra-állás, a választott szolgáltatások, ügyféladatok és egyéni igények, melyekről Ön azonnal visszaigazolást kap!
Flottát üzemeltető céges ügyfeleinknek – egyedi belépési azonosítóval, automatikus kitöltés funkcióval, és vállalati igényekre szabott szolgáltatáskínálattal – szupergyors változatban.
A műszaki platformmal interaktív összeköttetésben lévő, intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és a motorizáció vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja az Ön által kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét, sőt bizonyos műveleteknél több javaslatból is választhat. Amennyiben az árkalkuláció megfelel az igényeinek, azonnal foglalhat időpontot, és márkaszervizétől azonnal visszaigazolást kap!
Ezt az új, interaktív szolgáltatást a szervizelés alatt álló gépjárművön az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt! A vezető szerelő videofilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készített árajánlattal együtt. Ön egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba. Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Videocheck_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_MyCitroenApp_

INGYENESEN LETÖLTHETŐ MÁRKAAPPLIKÁCIÓ

Személyes szerviznapló, műszaki adatok és parkolási emlékeztető egy helyen, mindig a zsebében. Nemcsak a fogyasztási adatokat és a karbantartási műveleteket követi az applikáció, hanem kényelmi digitális megoldásokat és közvetlen márkaszerviz-kapcsolatot is biztosít Önnek, valamint a kezelési útmutatóhoz is pillanatok alatt hozzáférhet.

INGYENESEN LETÖLTHETŐ MÁRKAAPPLIKÁCIÓ

Szereti a gyors és egyszerű megoldásokat? Tartsa gépjárműve kezelési könyvét mindig kéznél elektronikus formában. Irányítsa telefonját a jármű azon részére, amelynek működéséhez útmutatóra lenne szüksége, és a kiterjesztett valóság segítségével máris megkapja a választ!

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_ScanMyCitroenApp_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Terkepfrissites_

TÉRKÉPFRISSÍTÉS MINDIG NAPRAKÉSZEN

A gyárilag beépített navigációhoz ingyenes (maximum évi 2 alkalommal 5 éven keresztül) térképfrissítést biztosítunk. Térképe mindig naprakész lesz!

Autómentést, 45 percen belüli segítségnyújtást, ingyenes szállást, ingyenes cseregépjárművet, az ingyenes hazautaztatás lehetőségét nyújtja a Citroën gépjármű-tulajdonosok számára a szerződéses jótállással biztosított időszakban. Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Assistance_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x450_SzervizSzerzodes_ A Citroën szervizszolgáltatási szerződéseivel továbbra sem kell aggódnia az előre nem tervezhető költségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia. Válassza az Ön számára ideális szolgáltatásszintet!

Élvezze a magas színvonalú szolgáltatásokat a Citroën Casco+ egyedi feltételeivel:

vételár-biztosítási fedezet avagy újérték-térítés, amely alapján autója első forgalomba helyezéstől számított egyéves koráig, ellopás vagy totálkáros töréskár esetén a gépjármű értékcsökkenése megtérítésre kerül.
önrészmentes üvegcsere: az első évben a szélvédő repedése esetén a gyári üvegre cseréléskor nem alkalmazunk önrészt.
100%-ig megemelt javíthatósági határ, amely alapján akár kárkori értékének 100%-áig javítható az autó.
6 év avulásmentesség, a casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréje esetén.
önrészfelezés: személygépjárműve 4 éves koráig Állattal való ütközés, Rongáláskár vagy Töréskár esetén.
autómentési fedezet: akár 300 000 Ft értékhatárig az indokolt gépjárműmentési és -szállítási költségek térítése.
csereautó: a javítás idejére, akár 4 napra, napi 9000 ft értékben.
aktív kárrendezés.

Az árakról és a pontos feltételekről, kérjük, tájékozódjon márkakereskedéseinkben, márkaszervizeinkben!

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Casco_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x450_Tartozek_ Gyári tartozékok széles választékából válogathat. Nézze meg tartozék videofilmjeinket, és merítsen ihletet! Érezze magát mindig kényelemben és stílusosan az úton.

1: Jelen oldal a Citroën hivatalos magyarországi márkaszerviz hálózata által kínált és elérhető vevőszolgálati szolgáltatások kiemelt értékű ügyfélelőnyeinek rövid bemutatására szolgál. A szolgáltatások egy része ingyenes, más részük díjköteles – az ügyfél által szabadon választható. A szolgáltatások egy része, illetve bizonyos applikációk nem alkalmazhatók minden Citroën modellre. Kérjük, döntése előtt konzultáljon márkakereskedőinkkel és márkaszervizeinkkel. A digitális szolgáltatások igénybevételéhez az ügyfélnek rendelkeznie kell internet kapcsolattal és a megfelelő digitális eszközzel. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. Részletes, pontos tájékoztatást a Citroën márkakereskedésekben kérhet, valamint egyes szolgáltatások mellett elhelyezett gombra/linkre kattintva a szolgáltatást részletesen bemutató oldalon tájékozódhat. A szolgáltatások igénybevételének feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A Citroën Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt, mely az általa kiadott Általános Szerződési Feltételek dokumentumban, a Szerződési Feltételek Kiegészítés dokumentumban és a Citroën Casco+ Különös Feltételek dokumentumban meghatározott feltételekkel biztosítja a szolgáltatást.
Oldal érvényes: 2020. április 1-től visszavonásig.