AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészsége megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodásá tmegakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

Mit kínálnak Önnek a Citroën márkaszervizek az akció keretében?

A klímatisztítás szervizbeavatkozás során eredeti gyári Citroën klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.

KLÍMADIAGNOSZTIKA – KLÍMAJAVÍTÁS – POLLENSZŰRŐ AKCIÓ

klima

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 10%1 kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

És ez nem minden!

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek klímadiagnosztikára és a klímarendszer javítására 10 %1 alkatrész- és munkadíj kedvezményt biztosítunk!

A klímajavításhoz az alkatrészkedvezményt csak a gyári klímakompresszorra és a gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszorra, a gyári klímakondenzátorra, a gyári ventilátorokra és klímacsövekre biztosítjuk, és csak abban az esetben ha a javítást/cserét márkaszervizünkben végezteti el.
A klímarendszer rossz hatásfokának oka lehet még a nem megfelelő mennyiségű klímagáz is. A klímagázfeltöltés szolgáltatás igénybevételéről – annak speciális jellege miatt – egyeztessen márkaszervizünkkel.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

TAVASZI – NYÁRI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS CSOMAGOK

21 pontos szezonális átvizsgálás 4.900 Ft1

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5.900 Ft1

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5.900 Ft1

Fék + futómű együtt mindössze 10.900 Ft-ért1.

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18.000 Ft1.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

Cit_TavasziSzerviz_Atvizsgalas_750x564_v2_

NYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ

Cit_TavasziSzerviz_Ablakmoso_webkepek_750x564_

Vásároljon gyári, jó minőségű cseppmentesen száradó gyári Citroën ablakmosót akciós áron!

Most 15%1 kedvezménnyel kínáljuk!

TAVASZI-NYÁRI GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

Cit_2020_Tavaszi_szerviz_tartozek_webkepek_750x564_v2_

1: Az akciós ajánlatok 2020. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Citroën-márkaszervizekben, a készlet erejéig.
A klímatisztítás egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás.
A klímadiagnosztika = a Citroën belső gyári szabvány szerint végzett szolgáltatás.
A klímadiagnosztikára, a klímajavításra és gyári pollenszűrőkre csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk a kedvezményt. A klímajavításon belül a 10% kedvezmény csak az alábbi alkatrészcsaládokra vonatkozik: gyári- és gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor, gyári klímakondenzátor, ventilátorok, klímacsövek.
A felújított-cseredarabos alkatrészek vásárlásának feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/alkatreszek-es-tartozekok/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html.
A kontrollcsomagok keretében végzett átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/allapotfelmeres-akcio.html oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem.
A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.