VÁLASSZON A GAZDAGON FELSZERELT, KÉNYELMES CITROËN SZEMÉLYAUTÓINK KÖZÜL!

Ne várjon holnapig, rendelje meg most! Válasszon takarékos üzemű, modern HDi-motorral szerelt, kényelmes Berlingo személyautóink közül most bruttó 1.300.000 Ft. kedvezménnyel!

Az akciós készlet modelljeinek felszereltsége többek között: klíma, tempomat, ködfényszórók, LED-es nappali menetfény, Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó.

Siessen, mert ajánlatunk csak a zárt akciós készlet erejéig érvényes!

Új Citroën Berlingo LIVE Blue HDi 100 (M hosszúság)

bruttó kedvezményes ára: 5.070.000 Ft-tól

A szériafelszereltség néhány további eleme:

  • 6 légzsák
  • Alap éberségfigyelő rendszer (vezetési idő alapján)
  • Safety csomag: automata vészfékező rendszer, sávtartó asszisztens és sebességre figyelmeztető táblákat felismerő rendszer
Nézze meg a készletlistát >

*Jelen ajánlat 2019.05.16-tól 06.30-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A bruttó 5 070 000 Ft-os kedvezményes ár a Citroën Berlingo BlueHDi 100 Live M hosszúságú, zárt akciós készlet listán megtalálható változatára vonatkozik. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő új Citroën Berlingo Blue HDi100 modellek vegyes fogyasztása: 4,3 l/100 km, CO2-kibocsátása: 114 g/km (NEDC szabvány szerint). A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.