Új évszak, új kihívások! Az új kalandok mellett beköszönt a hűvösebb idő, ezért kiemelten fontos, hogy biztonságos futóművel, hatékony fékrendszerrel és hibátlan gépjárművel közlekedjen!
Az évszak igényei szerint kialakított szerviz- és diagnosztikai csomagjainkat, alkatrész- és tartozék ajánlatainkat nemcsak akciós áron veheti igénybe, de számos ajánlatunk mellé ajándék szolgáltatással is kedveskedünk Önnek. Kiváló áron kínáljuk a hagyományos és Stop&Start rendszerű akkumulátorokat, az ablaktörlőlapátokat, többféle ablakmosófolyadékot, valamint egyedi ajánlatunk van a gyári minőségi Adblue® folyadékra is. A szervizajánlatok mellett kedvenc gépjárműtartozékai között is jókedvűen válogathat.
Nézze meg ajánlatainkat és foglaljon szerviz-időpontot online még ma!

TESZTVEZETÉS 150
VISSZAHÍVÁS150
ÁRAJÁNLAT150

LENGÉSCSILLAPÍTÓ-CSERE SZERVIZCSOMAG 15% KEDVEZMÉNNYEL*

AKCIÓNK KERETÉBEN:

  • 15% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 15% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez Eurorepar márkájú lengéscsillapítót választ.
  • 10% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 10% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez eredeti gyári lengéscsillapítót választ.

És ez nem minden! A lengéscsillapító-csere szervizcsomag mellé:

  • egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

Sőt!
Amennyiben a lengéscsillapító cseréje közben felmerülne a toronycsapágyak és/vagy a kerékösszekötő- és lengőkar gömbfejek cseréjének szükségessége, úgy ezen alkatrészek árából is:

  • 10% kedvezményt biztosítunk Önnek akár Eurorepar, akár eredeti gyárit választ!

Fékezéskor „bólintgat” az autó? Kisívű kanyarokban túlságosan kisodródik, nagyobb kanyarokban az autó „lebeg” és bizonytalanná válik? Tompa kattantást észlel, amikor áthajt egy fekvőrendőrön? Ezek a jelek csak néhányak azon árulkodó jelek közül, melyek a kopott, cserére szoruló lengéscsillapítóra utalhatnak. Gondolta volna, hogy 20.000 Km megtétele alatt több, mint 1 milliószor lép működésbe a jármű lengéscsillapítója? Cseréltesse ki a biztonsági kockázatot is magában rejtő elhasználódott lengéscsillapítókat!

Fontos tudnia, hogy az Eurorepar márkát a Stellantis autógyártó konszern mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek és teszteltek, ezért Eurorepar alkatrészt abban az esetben tud gépjárművéhez választani, amennyiben az Eurorepar termékpalettájában az Ön járművével kompatibilis termék megtalálható. Egyéb esetben a cserét –  10%-os kedvezménnyel – eredeti gyári alkatrésszel tudjuk megoldani Citroën, Peugeot és DS márkák esetén.

Az akciós  kedvezmény csak az alkatrészt és beépítést/cserét is magában foglaló szervizcsomagra érvényes, tehát önálló alkatrészkedvezményként (beépítés megrendelése nélkül) nem vehető igénybe, illetve a beépítési kedvezmény sem vehető igénybe az alkatrész egyidejű megvásárlása nélkül.

AKCIÓS LENGÉSCSILLAPÍTÓ AJÁNLATAINKBÓL*:

(a táblázat csak az akciós alkatrész árakat mutatja, melyek nem vehetők igénybe a beépítés megrendelése nélkül).

MÁRKA/MODELL TÍPUS CIKKSZÁM TÍPUS KISZERELÉS

BRUTTÓ ÜGYFÉLÁR(100forintra kerekítve)*

Citroen Berlingo III Első 13874 ORG számtól Bal 1674698980 Eurorepar darabáras 28.200 Ft
Citroen Berlingo III Első 13874 ORG számtól Bal 9684479080 Eredeti gyári darabáras 68.200 Ft
Citroen Berlingo III Első 13874 ORG számtól jobb 1674699080 Eurorepar darabáras 28.200 Ft
Citroen Berlingo III Első 13874 ORG számtól jobb 9684479180 Eredeti gyári darabáras 68.200 Ft
Citroen Berlingo III Hátsó 15804 ORG számtól 1623316080 Eurorepar darabáras 22.000 Ft
Citroen Berlingo III Hátsó 15804 ORG számtól 5206YQ Eredeti gyári darabáras 34.600 Ft
Citroen C4 Spacetourer Első 14847 ORG számtól jobb és bal 1635532480 Eurorepar darabáras 26.000 Ft
Citroen C4 Spacetourer Első 14847 ORG számtól jobb és bal 1628564280 Eredeti gyári darabáras 49.700 Ft
Citroen C4 Spacetourer Hátsó 14240 ORG számtól 9817404580 Eredeti gyári darabáras 35.500 Ft

*Az ajánlatok 2021. október 4-től 2021. december 17-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Citroën márkaszervizben.

A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a C Automobil Import Kft által forgalmazott termékekre vehetők igénybe .

Akciós szervizszolgáltatásaink, melyhez ajándék Midtronics terheléses akkumulátor teszt szolgáltatás adunk ajándékba: Futómű kontrollcsomag, Fékrendszer kontrollcsomag, Fékbetét és/vagy féktárcsa-csere csomag, Lengéscsillapító-csere csomag, Computer hibatároló ellenőrzés szervizcsomag.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Citroën-modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.

A futómű kontrollcsomag és a fékrendszer kontrollcsomagra vonatkozó további információkat a **es jogi pontban találja.

**Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel szervizcsomagok tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: http://citroengyor.hu/allapotfelmeres-akcio-2/

A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.