Citroën C4 SpaceTourer

Amennyire kompakt külső adottságait tekintve a Citroën C4 SpaceTourer, olyannyira tágas belülről.
A Citroën C4 SpaceTourer olyan utazási kényelmet kínál, amire más autó nem képes. A Lounge csomagnak köszönhetően pedig a komfortérzet tovább nő. Nem csak az utasoknak, hanem a poggyásznak is bőven marad elegendő helye.

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

A kedvezményes árról és a részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

 
TESZTVEZETÉS 150
VISSZAHÍVÁS150
ÁRAJÁNLAT150

Méretek

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN C4 SpaceTourer-ben! A modern és lendületes új C4 SpaceTourer (5 személyes) designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is könnyen megkülönböztethető. Az egyterű dizájnját még karakteresebbé varázsolja az új, hátsó márkajel, a lendületet és erőt sugárzó orr-rész, valamint a két új karosszériaszín:  Artense szürke és Lazuli kék.

A kéttónusú karosszéria részeként fekete tető hangsúlyozza a C4 SpaceTourer diamikus jellegét.  Ez az extraként bármely színes karosszériaváltozathoz választható új testreszabási lehetőség még egyedibbé varázsolja az egyterű modell egyedi formatervét. Az összhatást fényes fekete tükörházak teszik teljessé.

Még igézőbb tekintet! Szériában új 3D hatású LED-es hátsó lámpákat kap a modell. Az új modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.

Új, 17 colos, ötágú, gyémántfényű, illetve az új, Lazuli kék karosszériaszínnel harmonizáló feketére színezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően).  A jelenlegi keréktárcsák gyémántfénye szintén feketére változott.

A fényes fekete hátsó márkajel krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét.

EGY TÉR – NÉGYFÉLE ENTERIŐR

SZÉRIA HANGULAT:

Az új C4 SpaceTourer praktikus és minőségi anyagokkal megalkotott utasterét egészíti ki ez a szériában elérhető enteriőr, a kárpitozással tökéletes összhangot teremtő palaszürke árnyalatú műszerfal borítással.

WILD BLUE HANGULAT:

Színek, modernitás, térélmény: a Wild Blue dizájn az aktív, sportos életforma kedvelőihez illő enteriőrt teremt Levanzo kék kárpitozással, gyöngyházfényű műszerfalborítással, melyhez krómdíszítés és lézergravírozott ajtókárpit-díszítés párosul. Az opcióként rendelhető egyedi hangulatot masszászülések, krómozott műszerfali szellőzők és első küszöbdíszlécek fokozzák.

DUNE BEIGE HANGULAT:

Fontos önnek a jó közérzet és a kényelem?  A Dune Beige dizájnt a fény és az apró örömök szerelmeseinek találták ki. Ez az opcióként elérhető kialakítás masszázsfunkcióval ellátott első üléseivel, speciális szőnyegeivel, illatósítójával különleges kényelmet nyújt utasainak.  Az egyedi hangulathoz Yatago Grey kárpit társul.

HYPE GREY HANGULAT:

Az exkluzív kényelmet nyújtó, elegáns Hype Grey enteriőr a kifinomult szövet-bőr kárpitozást a kényeztetés magasfokát jelentő Lounge csomaggal ötvözi. Ez a  belső hangulat felszereltségtől függően széria, vagy opció.

Jó közérzet

Az új C4 Picasso teljes mértékben a CITROËN ADVANCED COMFORT® program jegyében fogant. Fényben úszó utastér, alakíthatóság, a Lounge csomag exkluzív kényelme, konnektivitás és egyedülálló rugózási kényelem: mind-mind olyan elemek, amelyek az utasok kellemes közérzetéről, kikapcsolódásáról gondoskodnak, akár rövid, akár hosszú ideig tart az utazás. Induljon útnak, és élvezze a CITROËN ADVANCED COMFORT® nyújtotta különleges kényelmet!

Az új C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy kényelem a CITROËN márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, fürge jármű utazásra csábít és egyedülálló vezetési élményt ígér, akár a családdal, akár anélkül indulunk útnak.

A C4 SpaceTourer minden utas első osztályon utazik. A felszereltségtől függően szériában, vagy opcióként kínált Lounge csomag egyedülálló kényelmet nyújt utasainak, akik valóságos védőburokban érezhetik magukat. Az otthonosság érzetéről gondoskodó elemek:

– masszázs funkcióval rendelkező első ülések
– lábtartóval ellátott Relax első utasülés
– a tarkót megtámasztó Relax fejtámlák

Az új Citroën C4 SpaceTourer fedélzetén puha, meleg hatású anyagok veszik körbe az utasokat  a selymes tapintású, slush technikával készült műszerfaltól a speciálisan kiképzett ajtótáblákig.  Mindezt gazdag minőségi kárpit- és bőrválaszték egészíti ki.

Az új Citroën C4 SpaceTourer kompakt külső méretei rendkívül tágas és jól alakítható belső teret biztosítanak mind az 5 utasnak.

– Hosszúság: 4,438 m
– Szélesség: 1,826 m (visszapillantó tükrökkel)
– Magasság: 1,625 m
– Tengelytáv: 2,785

Sok csomaggal utazik? Az új CITROËN C4 SpaceTourer optimalizált felépítésének köszönhetően rendkívül variálható és belakható teret biztosít.

A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések is.

Az új C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A hátsó csomagtérajtó vonala tágas csomagtartót sejtet. A Citroën C4 SpaceTourer csomagtartója jól hozzáférhető és hihetetlenül tágas: 537 literes (előretolt hátsó ülésekkel 630 literes) rakodóterével a kategóriában a legnagyobb. Az új Citroën C4 SpaceTourer felszereltségtől függően elérhető motoros csomagtérajtaja a szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.

Még több helyre van szüksége?

A 7 személyes Grand C4 SpaceTourer Önnek találták ki!
7 ülőhelyével és 645 literes csomagtartójával garantálja, hogy mindenki és minden belefér. Indulhatunk?!

Az új Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, ezenkívül kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására.  Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 150 EAT6 változatnál elérhető.

FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alul koncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját.

AKTÍV HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre.  Bekapcsolt állapotban 12 km/h sebességtől automatikusan működik. Ha a gépjármű sávtartó asszisztens funkcióval is rendelkezik, és a vezető az irányjelző bekapcsolása mellett mégis sávot készül váltani az adott oldalon, az ütközés elkerülése érdekében a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani.

ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. Megjelenés 2016. végén.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

A BlueHDi dízelmotoroknak köszönhetően az új C4 SpaceTourer és a Grand C4 SpaceTourer nemcsak rendkívül takarékosak, de környezetbarátok is. Ennek legjobb bizonyítéka a 99g/km CO2-kibocsátás (fogyasztás: 3,8 l/100 km) a BlueHDI 100 S&S verzió esetén.

THP benzinmotor EAT6 automata sebességváltóval

A hatékony automatikus sebességváltóval szerelt, 1.6 literes THP 165 S&S EAT6 benzinmotor a nagy teljesítményt takarékos üzemmel és maximális vezetési kényelemmel ötvözi