Új Citroen C4 Cactus

A Citroën bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.
A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (PHC™) és Advanced Comfort ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós 2018 első negyedévében garantáltan új színt fog hozni ebbe a nem túl változatos kategóriába!

A MODELL HAMAROSAN RENDELHETŐ LESZ.

Ár: 3 950 000 Ft-tól
TESZTVEZETÉS 150
VISSZAHÍVÁS150
ÁRAJÁNLAT150

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.
Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.

EGYEDI KARAKTER, MERÉSZ DESIGN

Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:
. A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.
. Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.
A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

EGYEDI KIALAKÍTÁS ÉS ELEGANCIA

Az új C4 Cactus 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál:
. 9 karosszériaszín
. 4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red. A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet.
A többféle színben elérhető, gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak.

1 AUTÓ, 5 STÍLUSVILÁG

A beltérben alkalmazott anyagok látványra és tapintásra is kellemesek: elég, ha csak az üléskárpitokkal harmonizáló, finom textúrájú műszerfalborításra gondolunk. Az utastér személyre szabásához ötféle elegáns és meleg hangulatú stílusvilágot kínál az új C4 Cactus:

HYPE RED

A Hype Red kivitel* igazi felső kategóriás megközelítést képvisel: ezt sötétpiros alcantaracsíkkal feldobott bézs színű nappabőr/szövet ülésekkel, sötétpiros műszerfallal, valamint bézs színű könyöklőkkel, ajtóbehúzókkal és kesztyűtartópántokkal éri el.

* opció

HYPE GREY

A Hype Grey kivitel* a szemcsés bőrrel bevont fekete ülésekkel, valamint a szürke műszerfallal, könyöklőkkel, ajtóbehúzókkal és kesztyűtartópántokkal már a luxuskategória felé kacsintgat. (* opció)

WILD GREY

A Wild Grey kivitel* élénkebb, dinamikusabb összhatást biztosít: a szürke Silica szövetkárpit ülések tetején halványszürke a csík, a műszerfal, a könyöklők, az ajtóbehúzók és a kesztyűtartópántok pedig szintén szürke színűek. (* opció)

METROPOLITAN RED

A Metropolitan Red kivitel* világos színeivel és kifinomult anyagaival a tágas utastér mellett teszi le a voksát. Az üléseket bézs színű Silica szövetkárpit borítja, a háttámla tetején sötétpiros csíkkal, a műszerfal szintén sötétpiros, míg a könyöklők és ajtóbehúzók, valamint a Top Box kesztyűtartó pántjai bézs árnyalatúak. (* opció)

SZÉRIAKIVITEL

A szériakivitelt letisztult, visszafogott dizájn jellemzi: a szürke műszerfalhoz, könyöklőkhöz és ajtópántokhoz szürke Mica Grey szövet üléskárpitok társulnak.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

Az új C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket.

Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink®).

*változattól függően

Active Safety Brake

Az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében 5 km/h sebesség fölött lefékezi a gépjárművet a vezető helyett.

*változattól függően
Éberségfigyelő rendszer

65 km/h sebesség fölött elemzi a menetpálya útburkolati jelekhez képest mutatott eltéréseit, és a vezetői figyelem lankadása esetén riasztást küld.*változattól függően

INTUITÍV INTERNETALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működő Mirror Screen funkció*

Az új Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk.
Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet.
A Mirror Screen funkció Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működik.

*változattól függően rendelhető opció

CITROËN Connect Nav*

Kapacitív típusú 7” érintőképernyővel kiegészülő 3D navigációs rendszer.

*változattól függően rendelhető, széria vagy opció

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ TULAJDONSÁGOK ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.A PureTech 110 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.