VÁLASSZON A GAZDAGON FELSZERELT, KÉNYELMES CITROËN SZEMÉLYAUTÓINK KÖZÜL!

VÁLASSZON A KÉSZLETÜNKRŐL AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN C-ELYSÉE MODELLJEINK KÖZÜL!

Május hónapban óriási kedvezménnyel ajánljuk egyes Citroën C-Elysée modellünket készletről.

Válasszon a listából, és hívja márkakereskedőjét mielőbb!

Citroën C-Elysée

Bemutatunk néhány példát az azonnal elvihető számos extrával felszerelt modellekből:

C-ELYSÉE FEEL BENZIN 82LE tolatóradarral- akár 700.000 Ft-os kedvezménnyel

C-ELYSÉE FEEL BENZIN 82LE érintő képernyővel, rádióval, Bluetooth kihangosítóval, USB csatlakozóval, fűthető első ülésekkel – akár 900.000 Ft -os kedvezménnyel

A további modellek a csatolt listáról letölthetők.

Lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével mielőbb!
Nézze meg a készletlistát >

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztáció

* Jelen ajánlat 2019.05.07-től 2019.06.30-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat semmilyen más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. Ez az akció már legyártott, konkrét alvázszámú gépjárművekre vonatkozik, a listán felsorolt gépjármű bármely magyarországi Citroen márkakereskedésben megvásárolható. A hirdetésben szereplő C-Elysée modellek vegyes fogyasztása: 4,9 l/km. CO2-kibocsátása: 113 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! 

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.