Loader

ÚJ CITROËN BERLINGO

Ne várjon holnapig, indítsa az évet egy új Citroënnel! Az idén száz éves Citroën meglepetés ajánlattal várja. Válasszon takarékos üzemű, modern BlueHDi-motorral szerelt, kényelmes Berlingo személyautóink közül most egyedülálló 0% THM finanszírozással! Az akciós készlet modelljeinek szériafelszereltsége többek között: manuális klíma, automata vészfékező rendszer, sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer és az oldal- és függönylégzsákok.

Siessen, mert ajánlatunk csak a zárt akciós készlet erejéig érvényes! 

Berlingo Feel M BlueHDi 100

bruttó listaár extrákkal: 7 338 000 Ft

kedvezményes ár: 6 638 000 Ft

Felszereltség:

Kétzónás automata klímaberendezés
Középkonzol az első ülések között hátsó klíma kivezetéssel, befúvókkal 
8″-os érintőképernyő, rádióval, Bluetooth kihangosítóval és Mirrorscreen funkcióval
USB csatlakozó
Multifunkciós bőrkormány
Ülésfűtés
Metropolitan belső hangulat
Hátsó parkolóradar
Elektromos kézifék

Berlingo Live M BlueHDi 100

bruttó listaár extrákkal: 6 370 000 Ft

kedvezményes ár: 5 670 000 Ft

Felszereltség:

LED-es nappali menetfény
Komfort vezetőülés
Megjelenés csomag
Manuális klímaberendezés
Rádió Bluetooth kihangosítóval és USB csatlakozóval 
Tempomat és sebességhatároló
Alap éberségfigyelő rendszer (vezetési idő alapján)
*Jelen finanszírozási ajánlat 2019.01.07-től 02.28-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő új Berlingo BlueHDi 100 modellek vegyes fogyasztása: NEDC Fogyasztás: 4-4,8 l/100km, Vegyes CO2: 116 g/km; WLTP Fogyasztás: 4,574-6,908 l/100km Vegyes CO2: 112,02-116,79 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36-60 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 3,5 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 0 %-os induló THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük